Најновије

ХАОС У ТУРСКОЈ: Неколико експлозија у Анкари - могући бомбашки напади! (ВИДЕО)

АНКАРА - У Анкари је данас дошло до неколико експлозија, а најмање пет људи је изгубило живот, пише Росијска Газета позивајући се на локалне турске изворе.
Анкара (Фото: ЈуТјуб)

Анкара (Фото: ЈуТјуб)

Реч је о серији експлозија у неколико делова турске престонице, а још увек се не знају мотиви напада, али по свему судећи, у питању су терористички напади. Према неким сазнањима, могуће је да је реч о једном огромној експлозији чији одјеци су били снажни у више делова градова. Званичне градске власти се још нису огласиле, а грађани су у паници о чему сведоче и друштвене мреже, наводи Росијска Газета. Политичке турбуленције или терористички акти у Турској су, сасвим могуће, реакција на инцидент ваздушног удара на Русију који је и више него очигледно спровео режим у Анкари. У случају Анкаре, најизвеснији су напади ирачких Курда и терористички акти њихових група. На ЈуТјубу је освануо један снимак чија веродостојност није потврђена:
Прочитајте још:ПОЧЕЛА РУСКА ОСВЕТА: Сатирање код места рушења СухојаТРИПУТ ПО СРПСКИ: Тома изљубио Колинду, код трећег пољупца покушала да побегне (ВИДЕО)ЛАВРОВ ОТКРИВА НОВЕ ДЕТАЉЕ: Руски авион срушили Американци!?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА