Најновије

САНАДЕР НА СЛОБОДИ: Ништа нису доказали! (ВИДЕО)

ЗAГРEБ - Бивши премиjер и председник ХДЗ-а Иво Санадер изашао jе данас нешто после 17.30 сати из истражног затвора у Реметинцу поручивши да политику неће коментарисати и да се њоме више неће бавити.
Санадер на слободи (Фото: ЈуТјуб)

Санадер на слободи (Фото: ЈуТјуб)

"Tо jе завршена ствар. Имам неколико судских поступака и потпуно ћу се ориjентисати на те процесе", рекао jе Санадер новинарима по изласку из притворске jединице Реметинца. Санадер jе рекао и да су према њему у притвору поступали коректно, да jе био и у затвору у Салзбургу, те да може да каже, како jе рекао, и да ови наши овде поштуjу стандарде. Бивши хрватски премиjер jе рекао и да нико ниjе доказао краћу новца коjа му се ставља на терет, а поводом његових тврдњи о политичком рогону каже. "Oно што сам говорио у судници, иза тога стоjим. У то време, кад сам дао оставку, рекао сам да странка не иде добро и да ћемо изгубити изборе. Tо се и догодило. Наjавио сам да ћу се jаче ангажовати у странци, сазвано jе Председништво и избачен сам из странке. (Jадранка) Kосор jе назвала Баjића и затражила моj казнени прогон". Санадера jе испред затвора где jе у притвору провео три године, уз мноштво новинара, дочекала и неколицина његових присталица. Неки од њих су већ у раним послеподневним сатима испред Реметинца истакли натпис на ветробранском стаклу паркираног аутомобила: "Ћаћа дица те твоjа чекаjу", а jедан jе носио плаву ветровку са знаком ХДЗ-а и слоганом из Санадерове последње изборне кампање "Победнички тим др. Иво Санадер".
Прочитајте још:ОСЛОБОЂЕН: Одбачена кривична за „Вучићу, педеру“ (ВИДЕО)ТРИПУТ ПО СРПСКИ: Тома изљубио Колинду, код трећег пољупца покушала да побегне (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА