Најновије

БАБА ВАНГА РЕКЛА ДА ТУРСКОЈ НЕМА СПАСА: Последње речи пророчице биле о Владимиру и Турској!

Баба Ванга, изрекла је многа пророчанства која су се још за њеног живота остварила, а на самој самрти рекла је “да се све топи, као и лед, али само једно остаје нетакнуто – слава Владимира, слава Русије”.
Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Мишљење многих по питању баба Вангиних пророчанства променила су се од почетка војне интервенције у Сирији, а посебно након обарања “сухоја Су-24“. Њена предвиђања данас посебно добијају на значају јер је она предвидела разоран потрес који ће погодити Турску, а многи теоретичари завера сматрају да је обарање руског сухоја иницијална капсула за уништење Турске и остварење баба Вангиног предвиђања. И старац Пасије имао је пророчки тренутак који по многима говори о овом догађају. - Све се топи, попут леда, али само једно остаје нетакнуто, слава Владимира, слава Русије. Поново ће постати империја - најавила је Баба Ванга још у време СССР. Баба Ванга га је по многим теоретичарима завере још 1979. године ставила на торон данашњег руског председника. - Нема те силе која би могла да сломи Русију. Русија ће се развијати, расти и цветати. Нико не може зауставити ту велику земљу – рекла је Ванга. На ког је Владимира она мислила, остаје загонетка. Тумачи њених пророчанстава “типују” на тројицу: средњовјековног кнеза Русије Владимира Долгорукова, Владимира Иљича Лењина и на Владимира Путина. Према Вангиним предвиђањима, Русија ће досећи импозантан статус духовне водиље око 2040. године. А шта је прорекао старац Пајсије о нестанку Турске, прочитајте ОВДЕ.
Прочитајте још:АМЕРИЧКИ ПРОРОК ЕДГАР КЕЈС: Путин ће спасти свет од Трећег светског рата!СВЕТСКЕ КАТАСТРОФЕ БАБА ВАНГЕ: Курск тоне, лешеви жртава су свуда!НОСТРАДАМУС ВИДЕО СЕОБУ СИРИЈАЦА И УПОЗОРИО ФРАНЦУЗЕ: Руски старац, међутим видео је нешто друго!Јован Тарабић: Косово ће бити српско, а Крушевац престоница!
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА