Најновије

ДОДИК: Суд БиХ је муслимански суд против Срба и он не може укинути наш Дан Републике

Милорад Додик, председник Републике Српске, рекао је да РС остаје при свом празнику и да никакав суд то не може оспорити.
Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Он је, коментаришући последњу одлуку Уставног суда БиХ којом се неуставним проглашава Дан Републике, рекао да су све одлуке Уставног суда БиХ биле на штету по виталне интересе РС, од конститутивности народа до грба. „Све кад скупите, видите да је то било у матрици која је окупила два странца и два Бошњака који су гласали за све што је против РС. Данас је то претерало меру и у сваком случају РС остаје при свом празнику који никакав суд који покушава да се наметне као озбиљно место не може оспорити”, рекао је Додик. Он је нагласио да је Уставни суд БИХ муслимански суд против Срба и ништа друго те да ће РС енергично реаговати у наредним данима. „Позваћу све релевантне факторе у РС на активно, усаглашено и јединствено деловање”, рекао је Додик.
Прочитајте још:УДАР НА СРПСКУ: Неуставни српски празници?!Додик не може добити посланике у Скупштини СрбијеДодика руше после Божића?
Извор: Независне новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА