Најновије

РУЖИЦУ ОПЕТ ОПТУЖИЛИ ЗА ПРОСТИТУЦИЈУ: Ево шта каже њен отац

Александар Вељковић, отац Ружице Вељковић, гостовао је у емисији ''Упознајте Парове'' и том приликом замерио Зорици Дукић што се окомила на бившу моделсицу чим се вратила у вилу.
Aлександрини ниски ударци (Фото: Јутјуб)

Aлександрини ниски ударци (Фото: Јутјуб)

Зорица је нападе на Ружицу овако објаснила: - Ружица зна где је и шта је радила. Она зна која је њена цена у иностранству, а за разлику од ње, ја водим љубав џабе - рекла је Зорица. Док је Ружица покушавала да је ућутка, Зорица је наставила са нападима: - Ружица је после прошлих ''Парова'' отишла у Беч са једном девојком и тамо је била хостеса, а завршила је као проститутка. Нека њен тата прелиста Ружичин пасош и нека види где је била - каже Зорица. Ружица се бранила да у то време није излазила из куће и да је све време била са Филипом Ђукићем, што је потврдио и њен отац. - Све ово што прича Зорица није истина. Дете нигде није мрдало после ''Парова'', а тек је после двадесетак дана отишла на море - испричао је Вељковић. Улесница парова Миљана Кулић још једном је испричала како је завршила на психијатрији због прогањања певача, а више о томе прочитајте ОВДЕ.
Прочитајте још:ТУЧА У ПАРОВИМА: Пијана Матора шамарала, гризла и давила РужицуИСПРОВОЦИРАНА: Станија тражи црнину како би нарицала за Кристијаном (ВИДЕО)
Извор: happytv.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА