Најновије

Кличко на Фејсбуку: Требало ми је четири дана да схватим шта се десило!

ДИСEЛДOРФ - Украjински боксер Владимир Kличко, четири дана после пораза од Британца Tаjсона Фjуриjа у борби за шампиона света, захвалио се навиjачима на подршци и наjавио нове победе.
Кличко (Фото: Јујтуб)

Кличко (Фото: Јујтуб)

"Прошла су четири дана и било ми jе потребно само мало времена како бих схватио шта се догодило и одлучио коjи су моjи следећи кораци. Aли, пре свега морам да се захвалим навиjачима, свом тиму и свим моjим приjатељима. Били сте фантастични и увек сте ми били подршка. Након 11 година победа, схватио сам да сте jош већи у поразу. Последњих дана примио сам мноштво порука подршке, речи подршке помажу ми да пребродим ове тешке тренутке. Прича о Kличку ће се наставити. Неуспех ниjе опциjа. Ваш Владимир", написао jе Kличко на званичноj феjсбук страници. Украjинцу jе то био тек четврти пораз у 68. професионалном наступу. Реванш меч између Украjинца и Британца требало би да се одржи већ на лето 2016. године, пред 80.000 гледалаца на чувеном лондонском Вемблиjу.
Прочитајте још:СЕКСИ, МОКРО И НАСИЛНО: Како да не волите женски ватерполо?! (ХОТ ВИДЕО)Овај борац је добио такве батине да се укакио у гаће, буквално! (ВИДЕО)Босанац из најкрвавијег меча у историји ММА прозвао Хрвата: Кро Кап је тражио 250.000 евра
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА