Најновије

БЕЗ ЦЕНЗУРЕ: Овако је почео хаос на Фарми, ево шта су радили Семир, Маја и Габи (ВИДЕО)

Семир Џанковић избачен је из ријалитија Фарма због скандалозног понашања. Пљувао је Мају јер је певала "Боже правде" и "Тамо далеко", вређао Тамару, два пута рекао "Алаху екбер" и потегао нож, због чега је повређен Аца Живановић.
Хаос на "Фарми" (Фото: ТВ Пинк)

Хаос на "Фарми" (Фото: ТВ Пинк)

У ријалитију у коме владају примитивизам, дивљаштво и анархија, нико није знао где и кога бије! У уторак пре подне, дошло је писмо из Задруге у коме се наводи да је Тамара Ђурић дисквалификована са Фарме због говора мржње, тачније, опсовала је муслимане. О томе више можете прочитати ОВДЕ. Маја и Семир су се заправо покачили око Габријеле. Џанковић је бранио своју љубавницу, док ју је Маја вербално нападала. "Нигде те нема Мајо. Цела нација те мрзи. Твоја нација те мрзи", рекао је Семир, што је Мају много изнервирало и одмах је уследио контра-напад. "Тамо далеко, далеко од мора, тамо је село моје, најлепша Србија", певала је на сав глас Маја. Семир је онда узео бубицу и поручио Задрузи: "Или ћу је убити, или ће да престане". Како је даље текао сукоб, погледајте у снимку: OPŠTA TUČA I HAOS NA FARMI ! (KOMPLET 20min BEZ...by FARMERHUNTER
Прочитајте још:ИПАК НЕЋЕ „СВЕ ДА ИХ ПОБИЈЕ“: Погледајте коју је Семир причу сложио после дисквалификације!ГАБРИЈЕЛА СТАЛА УЗ ЉУБАВНИКА СЕМИРА: Огорчена Маја насрнула на њу па су упали и чувари Фарме (ВИДЕО)КРИСТИЈАНА ХОЋЕ ЖЕНЕ, А ТЕК ЊЕГОВОГ СИНА: Погледајте секс бомбу коју шета Кристијанов син! (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА