Најновије

БРИТАНСКИ АВИОНИ БАЦИЛИ ПРВЕ БОМБЕ НА ЏИХАДИСТЕ: Погођено нафтно поље Исламске државе (ВИДЕО)

Британски борбени авиони извели су прве нападе против Исламске државе у Сирији, само неколико сати пошто је парламент усвојио одлуку о покретању такве акције, саопштило је британско Министарство одбране.
Британија почела нападе на Исламску државу (Фото: Јутјуб)

Британија почела нападе на Исламску државу (Фото: Јутјуб)

Убрзо после гласања, са аеродрома Британског краљевског ваздухопловства (РАФ) у Акротирију на Кипру полетела су четири авиона. Како је јавио и-Би-Си, погођено је шест циљева на једном нафтном пољу на истоку Сирије, које је под контролом Исламске државе. Два од четири авиона су се вратила у базу. Аеродром РАФ-а у Акриторију коришћен је већ више од годину дана као база за полетање авиона који гађају циљеве ИД у Ираку. Британски посланици су касно синоћ са 397 гласова за и 223 против изгласали одлуку да Лондон покрене ваздушне нападе против Исламске државе и у Сирији, након више од 10 сати дебате у парламенту.
Прочитајте још:(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ИСЛАМИСТИ ОБЈАВИЛИ РАТ ПУТИНУ: Заклали Руса, запретили да ће побити све руске синовеТРАМП ИМА РЕШЕЊЕ ЗА ЏИХАДИСТЕ: Побијте им породице, то ће их заболети!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА