Најновије

Лековити чај помоћи ће вам да прегурате сезону грипа и прехлада (РЕЦЕПТ)

Сезона је грипа, прехладе и вируса који вребају на сваком кораку. Да бисте спремни дочекали ове болести научите како да направите веома делотворан чај који лечи грип и прехладу.
Чај (Фото: pixabay.com)

Чај (Фото: pixabay.com)

Грип и прехлада су вирусна оболења која се лече искључиво природним лековима, витаминима, топлом супицом, чајевима и наравно мировањем. Да бисте што је више могуће скратили време трајања болести обавезно направите овај лековити чај који ће вам у томе без икакве сумње помоћи. Довољно је да погледате састојке и да вам буде јасно колико је здрав. Овај чај поред тога што ојачава имунитет, разређује шлајм и поспешује избацивање, убија бактерије и олакшава болове. У његову делотворност једноставно морате поверовати чим видите списак потребних састојака који су познати по својим лековитим својствима и у те сврхе се користе вековима у целом свету. Потребно је: - 3 шоље воде, - сок од пола лимуна, - 1 штапић цимета, - 3 шните свежег ђумбира, - ¼ кашике каранфилчића, - ½ кашичице куркуме, - прстохват кајенске паприке, - 1 ½ кашика сировог меда. Начин припреме: Све састојке осим меда ставите у шерпицу на шпорету и оставите да прокувају. Када чај прокува, смањите температуру и оставите да лагано крчка 10 минута. На крају, кад се чај малко прохлади додајте мед, промешајте, процедите и пијте док је још топло.
Прочитајте још:Лековити индијски напитак за бољу пробавуРешите се херпеса и акни за само 12 сати природним путем!Решите се астме уз ова четири моћна природна састојка!
Извор: lifepressmagazin.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА