Најновије

Топ 10 најбизарнијих сексуалних ритуала на свету! (ВИДЕО 18+)

У савременом друштву сексуалност више није табу, а невиност се не чува до брака. Тако је у модерном свету, али постоје изоловане заједнице и племена чији бизарни сексуални ритуали трају већ стотинама година.
Илустрација (Фото: coxblo.blogspot)

Илустрација (Фото: coxblo.blogspot)

Ово је десет најбизарнијих сексуалних ритуала широм света: 1. Да би спречили секс пре брака, чланови неких племена у Источној Африци ушивају девојкама усмине вагине и остављају само мали отвор за урин и крв током менструације. 2. У Гани, племе захтева од новопечене удовице да очисти дух тако што ће провести ноћ са странцем. 3. У Јужној Африци постоји полигамно друштво које сматра табуом сексуалне односе током дана. Међутим, смеју да имају секс током олује, или ће у супротном имати ноћне море. 4. У североисточном Сибиру постоји заједница у којој девојке носе посебну врсту кожних панталона да би заштитиле своју невиност до брака. 5. Бизарна верска пракса постојала је у Индији, Вавилону, Арабији, Африци и Грчкој од 5. века пре нове ере. Неке жене су живот посвећивале боговима и богињама плодности. То је значило да имају секс са свештеницима или свима који су дошли да се поклоне овим божанствима, а то се дешавало чак и у храмовима. У неким деловима Индије и Африке ова пракса постоји и данас. 6. У неким деловима Непала уобичајено је да браћа деле исту жену, чиме су присиљени да поделе и земљу. Жена има обавезу да проводи време са сваким од браће подједнако, како би се избегли било какви изливи љубоморе. 7. Племе у Папуа Новој Гвинеји мотивише своју децу да започну свој сексуални живот од најранијег узраста. Девојке почињу да имају секс за 6-8 година, док дечаци чекају до 10-12 година. Иако секс пре брака није проблем овог племена, забрањено је да млади људи деле оброк пре него што постану муж и жена. 8. У заједници Мангаиа, малом острву у Јужном Пацифику, момци почињу свој сексуални живот од 13 година. Они имају секс са старијим женама које их уче како да издрже дуже током секса и како да угоде женама. 9. Једно племе у Камбоџи има изграђена посебна склоништа за девојчице када постану адолесценткиње. Различити људи проводе ноћи са њима док оне не нађу свој пар. Развод је незаконит. 10. У заједници у Бразилу, мушкарци се такмиче међу собом како би убедили жене да имају сексуалне односе, тако што им дају поклоне и - рибу. Погледајте и како се у неким деловима Африке тестира невиност девојака:
Прочитајте још:ИЗМЕРИТЕ ПРЕЦИЗНО СВОЈ ПЕНИС: Али нема варања, ово су правила! (ВИДЕО)Жене које воле грубљи секс откривају шта то заправо значиДве Рускиње „на извол’те“ (ВИДЕО 18+)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА