Најновије

"Вучић смењује министра само кад то може да му обезбеди добар рејтинг"

БЕОГРАД - Демократска странка Србије поздравља одлуку председника Владе да “Братислав Гашић не може да остане министар“ после трстеничког скандала, без обзира што је она мотивисана подизањем сопственог рејтинга, наводе у овој странци.
Вучић (Фото: принтскрин)

Вучић (Фото: принтскрин)

- Реторика којом је пропраћено обзнањивање те одлуке, истицање да је Гашић изванредан и способан министар, да је председнику Владе најбољи и најискренији пријатељ и срамотно, приземно увлачење сопствене ћерке у образложење разлога смене министра одбране, доказује бескрупулозност председника Владе - саопштавају у ДСС ДСС сматра да је одлазак министра Гашића, било оставком или разрешењем, више него оправдан, али и да је било веома много разлога да он буде ранији. - Исто тако, постоје озбиљни разлози за смену многих неуспешних, у корупцију умешаних и компромитованих министара Владе: Зоране Михајловић, Кори Удовички, Снежане Богосављевић Бошковић, Небојше Стефановића, Срђана Вербића, Златибора Лончара, Ивана Тасовца, Александра Вулина... Очигледно је да њихов останак у Влади не зависи од резултата њиховог рада, већ искључиво од процене председника Владе да ли ће њихово „жртвовање“ да му обезбеди добар маркетиншки ефекат, као што је то случај са смењивањем министра Гашића - саопштио је ДСС. Видео у ком Гашић вређа новинарку можете видети ВИДЕО.
Прочитајте још:СТЕФАНОВИЋ ЗАХТЕВА: Хоћемо имена нападача на Вучића, нећемо да чекамо вечно!ПРОМЕНИО ПЛОЧУ: Дачић певао светским моћницима, „Миљацку“ заменио „Јоргованима“ (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА