Најновије

ЏИХАД У СРПСКОЈ: Вехабија прети да ће убити 40 људи за Нову годину!

КОРАЈ - Вехабија под надимком Пухавац који је некада живео у Корају, због свог начина вршења верског обреда истеран је из џамије и од тада прети мештанима, јавља РТРС.
Поново претње (Фото: Јутјуб)

Поново претње (Фото: Јутјуб)

Становници повратничког места Корај, које се налази у општини Лопаре, у страху су, јер им је, према њиховим наводима, један вехабија из суседног насеља претио како ће за Нову годину убити најмање 40 људи у Корају, из њему познатих разлога. Уплашени мештани Кораја кажу да сваки дан стрепе због претњи мушкарца који им је познат по надимку Пухавац. Пухавац је раније живио у Корају али је, према речима мештана, због свог облачења и начина на који је вршио верски обред истеран из џамије, након чега је и напустио ово место. – Поред свих недаћа које прате Корај, од незапослености и немара локалних политичара, не треба нам и ово. Уплашени смо и надамо се да ће неко зауставити мушкарца који прети нашем недужном народу. Не смемо дозволити више терора у држави и зато морамо упознати јавност са претњама с којима смо суочени. Неко мора реаговати, наша сигурност је угрожена – кажу нам мештани Кораја. Службеници полицијске станице Лопаре обилазили су Корај и разговарали са појединим мештанима.
Прочитајте још:СТУДЕНТИ ПИСАЛИ АМБАСАДИ ФРАНЦУСКЕ: „Јесте ли уз пријатељски српски народ?“РУСКИ КРСТАРЕЋИ ГРОМ: Џихадисте претвара у пепео! (ВИДЕО)
Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА