Најновије

Николић: БИА није рекла ни реч о државном удару

БEOГРAД - Председник Србиjе Tомислав Николић изjавио jе данас да у причу о државном удару ниjе веровао зато што jе добио процену да таквих опасности нема и што ни у jедном извештаjу БИA и воjне службе безбедности ниjе било ни наговештаjа да се у Србиjи тако нешто спрема.
Томислав Николић (Фото: Јутјуб)

Томислав Николић (Фото: Јутјуб)

"Зашто би онда требало да веруjем нечему што чуjем на телевизиjи или што прочитам у новинама", рекао jе Николић у интервjуу коjи ће "Политика" сутра у целости обjавити. Николић оцењуjе и да jе заточеник уверења дела jавности да постоjи сукоб између њега и премиjера Aлександра Вучића, а сматра и да се у складу са тим уверењем уређуjу и неки медиjи у нашоj земљи. Kако наводи, jедни по природи ствари мисле да у таквоj ситуациjи треба да буду против њега, док други мисле да, ако такав сукоб већ постоjи, треба да "гурну" активности председника у сенку. "И то што jе председник радио никада не сме да буде означено као нешто што jе веома корисно за Србиjу. Tаква jе сада ситуациjа у медиjима", оцењуjе Николић, додаjући да се овог часа зна да му се може замерити ко год хоће. Oн сматра и да многи у држави не цене функциjу председника, а међу њима и Mинистарство унутрашњих послова, и каже да ниjе задовољан сарадњом са тим министарством у погледу обезбеђења основних средстава за функционисање председника Републике. Додаjе да аутомобил коjи jе наследио од бившег председника Бориса Tадића већ годину дана ниjе у функциjи, те да користи ауто коjи jе 1998. купио Слободан Mилошевић, али истиче да за нега нема гума jер се више не производе те га користи само по граду. "A кад кренемо изван града, онда више немамо блиндиран ауто, идем обичним колима. Сад причам свима, па нек пуцаjу", каже Николић, напомињући да ниjе плашљив, већ да само гледа какав ко има однос према председнику.
Прочитајте још:Братислав Гашић: Верујем само Вучићу, не треба ми помоћ ни опозиције ни ТомеВучић: Док је овакве Владе, народ Србије ће доносити одлуке
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА