Најновије

ЛАЗАНСКИ ПРИСЛУШКИВАО ОФИЦИРЕ НАТО-а: Трећи светски рат почиње у четвртак!

Мирослав Лазански, наш најпознатији војни аналитичар и кандидат за место министра одбране саопштио је да је открио када ће почети Трећи светски рат.
Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)

Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)

„Трећи светски рат ће почети врло брзо, прецизније речено, у четвртак“, изјавио је Лазански за руске медије, који су о томе обавестиле своју и светску јавност.

Срели су се у холу једног престижног хотела

Наиме, Лазански је, како је рекао, у холу једног престижног хотела у Бечу налетео на високе официре НАТО пакта. Они су му били окренути леђима и нису били свесни да их прислушкује најпознатији војни аналитичар Србије и региона. Он је тако, сасвим случајно, присуствовао важном, неформалном састанку НАТО генерала, који су, између осталог, причали и о плану за започињање Трећег светског рата. Лазански је на основу тог епохалног сазнања одлучио да напише књигу која ће се звати: „Трећи светски рат почиње у четвртак“. Ту књигу ће штампати на више језика и биће послата на адресе свих светских лидера, да би се на тај начин предупредио почетак Трећег светског рата. Нажалост, није чуо све, већ само кључни фрагмент који открива целокупној светској јавности, преноси Табу. „Трећи светски рат почиње у четвртак, а ви знате који четвртак“, рекао је неименовани натовски генерал, не прецизирајући који ће то четвртак бити. Но, ипак је ово, захваљујући добром ослушкивању онога што се прича за суседним столом, до сада најпрецизније предвиђање почетка Трећег светског рата. „После моје књиге“, рекао је Лазански, „Трећи светски рат ће бити одгођен или пребачен на неки други дан.“

Деманти

Мирослав Лазански је ову вест демантовао наредног дана по њеном објављивању, а цео његов коментар на ову причу можете да прочитате овде.
Прочитајте још:ЛАЗАНСКИ: Запад се неповратно промениоЛазански: Додик се плански сатанизује – испад албанског новинара није случајан!ЛАЗАНСКИ: Неутронско оружје у Сирији?
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА