Најновије

Јелена Голубовић излудела Кристијана, овако га још нико није преваспитао! (ВИДЕО)

Код ње нема пардона, Јелена Голубовић се никога не плаши а то је доказала и синоћ када се на “Фарми” посвађала са Кристијаном, и није устукнула ни милиметар пред њим.
Голубовићи се расправљају (Фото: ТВ Пинк)

Голубовићи се расправљају (Фото: ТВ Пинк)

Све је почело око флаше воде, што је изнервирало Јелену која је почела да приговара Кристијану који је брзо изгубио живце и назвао је Голубовићеву глупачом и “ваздухом који не примећује”. Али, Јелена има лек за свакога па је презимењаку рекла: - Глупане, немој да ми се уносиш у лице. Ја те се не плашим. Нисам ја крива што се твој харем распао. Свађа је потрајала, а победу је на крају однела Јелена, која је Кристијана начисто примирила и још га натерала да јој донесе воду, око које је препирка и почела. Уосталом погледајте свађу између Голубовића: Farma 6/Kristijan i Jelena Golubovic Svadja/25...by zadkostellbokizadko
Прочитајте још:ХАОС У СТУДИЈУ: Зорица и Венди се поливале водом и гађале столицама (ВИДЕО)ХАОС У ПАРОВИМА: Зорица шамарала и шутнула Гастоза кад га је затекла са Слађом (ВИДЕО)ПРСЛА: Учесница „Великог брата“ скидала се гола у продавници (ВИДЕО 18+)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА