Најновије

РАСКРИНКАЛА БИВШЕГ: Ево зашто је Филип покушао да намести аферу Кији (ФОТО)

Иако је "Задруга" завршена пре више од месец и по дана, и бројни учесници дешавања имања у Шимановцима су одавно наставили својим путем и искористили стечену новостечену славу да наступају широм региона, глуме у спотовима или отворе властите радње, Филип Ђукић и даље покушава да привуче пажњу контрадикторним изјавама о томе да ли је или није спавао са Кијом Коцкар.

Кија и Филип (Фото: Јутјуб)

У једном моменту је чак и Коцкарева запретила Ђукићу полицијом, уз објаву преписке, тачније силних порука које јој је слао у жељи да се састану, а сада је његова бивша девојка Марија Ана Смиљанић решила да му зада последњи ударац.

- Пошто дотични господин Ђукић није дао изјаву због чега је писао оне поруке Кристини Кији Коцкар, ја морам да објавим шта је мени речено - написала је она на друштвеним мрежама, уз објашњење да њих двоје више нису у емотивној вези, али да их, након изласка из ријалитија, спаја пријатељство.

На основу приложених порука које је Филип послао Марији Ани да се закључити да је Кију чекала намештаљка, односно да је план био такав да камере забележе њихов сусрет, што би поткрепило његову причу да се тајно састају и након ријалитија.

Али то није све. Према порукама које је објавила Смиљанићева, разлог ове Ђукићеве подвале је то што је он наводно забрањен на телевизији на којој се емитовао ријалити и то управо због Коцкареве.

Пронађен снимак из ноћи када је зачет Миљанин и Иванов син и њега можете погледати ОВДЕ.

Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Филип главни глумац афере коју намештају Кији, Кија није свесна шта јој пакују!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА