Најновије

СВЕ ЋУ ДА ВАС ИЗРОКАМ К'О ДЕВЕДЕСЕТИХ: Кристијан претио смрћу и напустио Фарму! (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић је напустио Фарму ноћас у касним часовима и то изиритиран понашањем Јелене Голубовић коју је прво гађао палачинкама, а затим кад је изгубио нерве упутио је претње и Жељку Митровићу, првом човеку РТВ Пинк и ријалитија Фарма.
Кристијан (Фото: ЈуТјуб)

Кристијан (Фото: ЈуТјуб)

"Платићете ми за ово 300 хиљада! Има да ми платите 300 хиљада, иначе ћу све да вас побијем!" - викао је бесан и поновио неколико пута Кристијан, што је највероватније било упућено Митровићу и продукцији Фарме. Он је повредио и Јелену Крунић, а није хтео да разговара ни са Станијом са којом је иначе близак. "Клошари, ја потрошим 50 хиљада за три дана!" - поручио је Кристијан називајући укућане "курвама и наркоманима". У једном тренутку он је почео да прети и изговорио "све ћу да вас изрокам к'о деведесетих". Највећи број укућана је ћутао и склањао му се са пута, јер је Кристијан у бесу сејао страх у кости, што је било веома очигледно на лицима укућана. Једна од ствари које је Кристијан рекао је и: "Мокрићу вам по гробовима! Све ћу да вас изрокам." Погледајте лудницу коју је направио Кристијан на Фарми: www.dailymotion.com/video/x3jlg87_farma-6-kristijan-kupi-stvari-i-napusta-farmu-26-12-2015_fun А овако је све почело - Кристијан гађа палачинком Јелену: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:РЕВОЛУЦИОНАРНО: Напуните батерију телефона помоћу шоље кафе (ВИДЕО)БОЖАНСКИ ГЛАС: Јеромонах победник руске верзије такмичења „The Voice“, пева невероватно (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА