Најновије

Рогозин пуцао себи у ногу!

МОСКВА - Потпредседник руске владе Дмитриј Рогозин за време тренинга у стрељани случајно је себи пуцао у ногу и озледио се. Тренутно се налази у једној московској болници и лекари кажу да му живот није у опасности и да се сада добро осећа. Због повреде Рогозин у понедељак није присуствовао седници владе.
Рогозин (Фото: ЈуТјуб)

Рогозин (Фото: ЈуТјуб)

Интересантно је да су у кабинету Рогозина у уторак демантовали вест "Интерфакса" и других руских агенција о његовом рањавању. Они тврде да се Рогозин повредио док је играо рукомет. Да Рогозин није тешко повређен доказ је и то да је у уторак био у свом кабинету одакле се интересовао како иду завршни радови на руском космодрому "Источни". Ових дана је на свом "Твитеру" Дмитриј Рогозин објавио фотографије како пуца у једној стрељани. Дмитриј је пуцао и са две руке и погодио све циљеве. Он је познат као одличан стрелац и радо се такмичи у стрељаштву. Генералски син Дмитриј од ране младости одлази у стрељану и са поносом прича да има "око соколово и мирну руку". Дописник "Новости" из Москве сазнао је у уторак да потпредседник руске владе Рогозин, који је копредседник Међувладиног комитета за сарадњу Русије и Србије, не намерава да одложи долазак у Београд где има много пријатеља. Он планира да већ деветог јануара буде у Србији јер 11. и 12. на дневном реду међувладиног комитета за сарадњу расправљаће се о томе како да се наша економска сарадња подигне на још виши ниво. Управо Рогозин је предложио да се наши грађевинари ангажују на градњи зграда и других објеката у граду где ће живети запослени на новом космодрому "Источни" на Далеком истоку. Осим тога Дмитриј Рогозин сматра да би било добро да наше фабрике наменске производње сарађују са руским војноиндустријским комплексом. У стрељани и са Сигалом О његовим одласцима у стрељану јавност је добро упозната. Тако је за време посете фабрици "Дегтарјева" у јуну 2013. позвао у стрељану познатог глумца Стивена Сигала. А пуцао је Рогозин и 2012. за време посете фабрици оружја у Ижевску. Тада су му показали револвер "страјк" калибра девет милиметара којим је Дмитриј изрешетао мету.
Прочитајте још:ПАНИКА У ПЕНТАГОНУ: Путиново ново оружје сеје страх међу АмериканцимаНАТО спрема Хрватску, Србија чека Рогозина у јануару!
Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА