Најновије

ИНЦИДЕНТ НА ФИНАЛУ: Кристијан показао пенис, Јелена га гађала флашом! (ВИДЕО)

У моменту када је Станија Добројевић проглашена за победницу Фарме 6, Кристијан Голубовић је пришао Јелени Крунић, откопчао панталоне и показао јој полни орган!
(Фото: ТВ Пинк)

(Фото: ТВ Пинк)

У метежу који је настао у моменту проглашења ово готово нико није видео осим Крунићеве, која га је гашђала флашицом воде. “Мајмунчино болесна”, викнула је Јелена док је водитељка Душица Јаковљевић шокирано посматрала целу ситуацију. Кристијан се затим са откопчаним панталонама померио са бине. И сам Кристијан признао је да се скидао, и осталим фармерима показивао задњицу. - Са овим чопором хијена никада се више нећу видети, ни чути. Показао сам им ду*е и пљунуо сам их после доделе награде - изјавио је Голубовић. www.youtube.com/watch Иначе, приватно обезбеђење Тамаре Ђурић било је уз њу у сваком тренутку од доласка у студио у Шимановцима. Испоставило се да је истина да је Ђурићева ангажовала неколико телохранитеља како би била сигурна да ће се Кристијан држати подаље од ње. Претходно Јелена Крунић и Весна Вукелић Венди нису могле да се обуздају, па су свађу са имања пренеле и у урбану средину. Пљуштале су псовке и увреде све док Јаковљевићева није зауставила емитовање, после чега су гледаоци били принуђени да гледају још један подужи сет реклама. Овако је то изгледало: Farma 6/Svadja Jelene Krunic i Vendi u studijuby paladaatina
Прочитајте још:Готова Фарма 6: Старлета узела 50.000 евра! (ВИДЕО)ОПАСНЕ ФРЕКВЕНЦИЈЕ: Јелена Крунић прети Кристијану?!ДАРА ИМА НОВЕ ПОРНО-ФОТКЕ! Лиже своје огромне брадавице, а прст је ставила у… (ФОТО 18+)
Извор: Свет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА