Најновије

ДСС: Угљанин шири говор мржње, он је ратнохушкач!

НОВИ ПАЗАР - Окружни одбори Демократске странке Србије Рашког и Златиборског округа осудио је "говор мржње и ратнохушкачке изјаве Сулејмана Угљанина изречене на митингу у Новом Пазару".
ДСС (Фото: ДСС)

ДСС (Фото: ДСС)

- Те тврдње о наводној дискриминацији и угрожености Бошњака су неиситините и измишљене. Да Бошњаци уживају сва права и да су равноправни грађани Републике Србије најбоље знају они сами и ми, Срби који са њима живимо у Рашкој области. Овакве тврдње за циљ имају дестабилизацију државе Србије и уносе немир и забринутост међу све грађане Рашке области. Посебно је опасна Угљанинова изјава о НАТО пакту, која суштиниски представља позив за окупацију Србије или, поред Косова, још једног дела њене територије, те због тога ДСС очекује адекватну реакцију надлежних државних органа - стоји у саопштењу ове странке. Из ДСС саопштавају да је највећи проблем Рашке области су катастрофална економска и социјална ситуација, сиромаштво и глад који се шире, који једнако угрожавају и Србе и Бошњаке и због чега се и једни и други убрзано исељавају из ових крајева.
Прочитајте још:Вучић: Вероватно ћемо градити хипермаркет у Словенији!Дачић: Наша обавеза је да будемо озбиљан посредник у Украјини
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА