Најновије

(ФОТО) НЕОЧЕКИВАНА ПОДРШКА: Митинзи подршке Новорусији у Бугарској и Немачкој

СОФИЈА / МИНХЕН - Европом се све више шири свест о догађајима у Украјини. О томе сведоче и последња два митинга који су се одржали на тлу Европске уније као подршка народу Новорусије и политици Руске Федерације.
Митинг подршке Новорусији у Бугарској (Фото: Миа Новороссия)

Митинг подршке Новорусији у Бугарској (Фото: Миа Новороссия)

У Бугарској је одржан митинг у знак подршке Новорусији и Русији. "Ми се искрено надамо да ће победа Сиризе у Грчкој бити подстицај за успон истински патриотских снага на Балкану, које ће своју политику заснивати на здравом разуму, а не да извршавају налоге Американаца", поручено је са скупа у Софији. Такође, 7. фебруара у Минхену одржане су демонстрације у знак подршке Новорусији. Митинг је организован од стране локалних антифашиста и темпирано се поклопио са безбедносном конференцијом која је ових дана одржана у том граду. Учесници митинга "обавестили" су врх међународне заједнице који се окупио на скупу да Украјинци спроводе геноцид над цивилима у Донбасу.

Минхен

[caption id="attachment_450493" align="aligncenter" width="603"]Митинг подршке Новорусији у Минхену (Фото: Миа Новороссия) Митинг подршке Новорусији у Минхену (Фото: Миа Новороссия)[/caption]
Прочитајте још:
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА