Најновије

Е, САДА МЕ АЉБИНЕ САСЛУШАЈ ПАЖЉИВО! Вучић никад оштрији, послао је јасну поруку Куртију!

Председник Александар Вучић рекао је данас да са Приштином нема о чему да се разговара ако нова влада лажне државе Косова буде наступила са уценама и додао да су се "грдно преварили" ако мисле да могу уценама да победе Србију.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Одговарајући на једно од питања грађана о чему ће да разговара са Приштином, будући да је Азем Власи рекао да су четири питања о којима са Београдом нема разговора, а то су територијални интегритет, граница, унутрашње уређење и уставни поредак, Вучић је поручио да онда нема о чему да се разговара.

- Стварно не знам о чему бисмо разговарали. Да причамо о томе каква је Власијева фризура, нисам заинтересован, а ни Куртијевом фризуром нисам посебно фасциниран - рекао је Вучић.

Председник Србије је истакао да је, ако је предлог Приштине да се не разговара ни о чему суштински, већ да се прича о томе како што брже да признамо независност Косова и како да им се извињавамо за нешто, та врста разговора завршена.

- Али, опет се надам да ће бити разумнијих, рационалних људи који схватају да је важно да разговарамо и да покушавамо да тражимо компромис. А, ако то не желе, ако мисле да Србију могу да побеђују уценама грдно су се преварили - закључио је Вучић.

Прочитајте ОВДЕ   шта је то Вучић одговарао на ФБ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА