Најновије

3 Фејсбук правила за срећу у вези

Хтели ми или не, друштвена мрежа Фејбук је и те како присутана у нашим везама. У будућности очекујемо да је фантастичан Инстаграм сустигне, јер је постао омиљеније место за објаву најситнијих детаља сваке везе (од романтичних просидби, до селфија после секса).
Фејсбук (Фото: pixabay.com)

Фејсбук (Фото: pixabay.com)

Иако Фејсбук везу може поправити и учинити још романтичнијом, сложићете се да је у већини случајева може покварити. Како се ово друго не би догодило, предлажемо да се држати следећих правила. Заједнички профил је лоша идеја Хајде да будемо искрени! Колико сте се пута насмејали што је ваша другарица заједнички профил са својим драгим, а после пар месеци раскинула И читава ситуација на крају делује трагикомично. Међутим, то није једини проблем. Заједнички профил значи и да се одричите свог времена. Наравно да Фејсбук не треба бит алат где ћете чувати тајне, али ипак је лепо да се можете дописивати са пријатељима без страха да ће ваш драги прочитати. Уосталом, увек можете ставити да сте у вези или избацити слику и на тај начин се заштитити од евентуалних досадних понуда. Шифра је приватна ствар Шифра од мејла или друштвених мрежа је само ваша ствар и не треба ту приватност делити ни са ким, а најмање са дечком. Данас сте заљубљени, а сутра - ко зна. Уколико поделиш са дечком шифру свом дечку, кад-тад ће доћи у искушење да провери шта радиш на Фејсбуку И може доћи до несугласица и због најмање ситнице.
Прочитајте још:Неће се десити да „омане“: Ове позе гарантују секс без премца!ОТКРИВАМО: Највећа вагина на свету?!

"Like" је само "like"

Оптужити дечка за превару због тога што му је нека девојка лајковала слику или он њој звучи глупо, али то се све чешће догађа. Пре него што кренеш са теоријама завере, размисли – да ли значи да и ти вараш дечка са сваким типом који ти је нешто лајковао или обрнуто. Свако има право да му се одређена особа допадне. Да ли ће нешто више бити од лајковања и коментара зависи од обе особе, не само од једне стране! Напомена: Фејбук треба да служи као разонода, а не начин живота. Не износи све детаље, слике и видео снимке јер ипак је у питању глобалан друштвена мрежа и подаци могу бити искоришћени на разне непожељне начине. Извор: Космопилитан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА