Најновије

Ђурђев: Однос према Косову и Метохији један од основa сарадње и уједињења српске деснице

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Делегација Покрета "Српске лиге" посетила је Косово и Метојхију и састала се са лидером косовских срба и чланом председништва ДСС Марком Јакшићем.
Ђурђев и Јакшић (Фото: Српска лига)

Ђурђев и Јакшић (Фото: Српска лига)

- Председник Српске лиге Александар Ђурђев истакао је да је одбрана Косова и Метохије, помоћ тамошњим Србима и рад на поновном успостављању пуне власти Србије у Покрајини основни задатак српске деснице. Ђурђев је рекао да је управо однос према Косову и Метохији може бити један од основa сарадње и уједињења српске деснице - саопштила је Српска лига. Подсећамо, Покрет „Српска лига“ представио је 11. септембра своју политичку платформу под слоганом „Српска лига за српску Србију“ и позвао на уједињење патриотских и десних политичких организација. Оснивачи Српске лиге су истакли тада да је ова политичка платформа само први корак ка афирмацији идеје уједињења деснице.
Прочитајте још:(ИНТЕРВЈУ) Дејан Берић: ЈНА није учествовала у рату, али сам ја много времена провео на „војним вежбама“Звонко Михајловић: Отворено писмо Марку Ђурићу
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА