Најновије

Рубио: Постоји глобална завера против Америке - људи широм света желе смрт Американаца!

САД - Републикански кандидат за америчког председника, Марко Рубио, сигуран је у постојање глобалне завере против америчке нације, а коју праве и подржавају хиљаде људи и фактора широм света.
Марио Рубио (Фото: rubio.senate.gov)

Марио Рубио (Фото: rubio.senate.gov)

У свом говору, на састанку Републиканске странке у држави Њу Хемпшир, Рубио је рекао да многи људи широм света желе смрт америчких грађана, што је, према његовом мишљењу, "страшна ствар са којом Американци морају да се носе и велика цена коју морају да плаћају". Ово је реална претња, рекао је Рубио крајње озбиљно.
Прочитајте још:ПОЉАЦИ ДИЖУ УСТАНАК: У Варшави масовни протест – доста им је сиромаштва и беде!Нови „доказ“ да је руска војска у Украјини! (ВИДЕО)
Овај политичар, по свему судећи, свестан је да људи широм света желе да се освете за крваву политике своје владе, која већ више од једне деценије изазива ратове широм света - у Вијетнаму, на Блиском истоку, а сада и на европском континенту, у Украјини, али остаје нејасно да ли ће он бити републиканац који ће реформисати агресивну републиканску политику која Америку види као центар света и америчке интересе као најважније на планети. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА