Најновије

СПС УДАРИО НА РАДУЛОВИЋА: Ти си највећа превара протеклих избора!

БEOГРAД - Социjалистичка партиjа Србиjе саопштила jе данас да jе наjвећа превара на протеклим изборима, па самим тим и на градскоj општини Врачар, покрет Доста jе било и њихов лидер Саша Радуловић, кога позиваjу да престане да обмањуjе грађане лажима jер jе потуно jасно да нема шта друго да понуди осим непотизма, рођака и лажи.

Ивица Дачић, први човек СПС-а (Фото: Јутјуб)

Социjалисти подсећаjу да jе Радуловић човек коjи jе, како кажу, кариjеру и богатство стекао намештаjући послове у стечаjним поступцима своjим рођацима и приjатељима, коjи jе као министар лично зауставио неколико страних инвестициjа као што jе било улагање у Прву петолетку представља се људима као ново лице.
"Tо jе прeвара", поручуjу социjалисти, а као другу Радуловићеву превару наводе његову причу да су он и његова странка против партократиjе а одборничка листа на Врачару му jе, истичу, пуна рођака, супруга, свастика, кумова и шурњаjа.
"Па његов кандидат за председника општине Врачар музичар Kљаjић ставио jе на изборну листу жену, кума и кумову жену!? И Радуловић ће да прича о партократиjи", наводи се у саопштењу СПС-а.
Kао трећу Радуловићеву превару из СПС наводе његову тврдњу о томе да су одборници преварили грађане Врачара.
Tо jе, поручуjу, урадио управо он тврдећи у кампањи да се залаже за нову политику, а нема рођака кога ниjе ставио на листу.
Већина одборника на Врачару уjединила се против Радуловићевих рођака и аматера коjи никада нису ништа озбиљно радили у животу па би да се уче на општини Врачар. 
"Tако jавност треба да зна да jе Радуловић за председника општине хтео да доведе музичара коjи jе, према писању медиjа, под истрагом Пореске управе, због незаконитог подизања новца са рачуна фирме", наводе социjалисти. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА