Најновије

Цукерберг се закачио са Украјинцима: Блокираћемо и даље ваше објаве!

САД - Марк Цукерберг, први човек Фејсбука, на конференцији за штампу, саопштио је да ће Фејсбук и даље блокирати објаве "укропатриота".
Цукерберг - не воли мржњу! (Фото: ЈуТјуб)

Цукерберг - не воли мржњу! (Фото: ЈуТјуб)

Он је истакао да Фејсбук блокира све објаве које садрже насиље и говор мржње са етничким предзнаком, као и позиве на насиље. Цукерберг је објаснио да није тачна информација да се те објаве блокирају из канцеларије Фејсбука у Москви. "Ми немамо канцеларију у Москви. То је лаж. Све објаве што се тичу Украјине се модерирају из канцеларије у Даблину." - рекао је Цукерберг.
Прочитајте још:Украјина гради “Европски зид“ на граници са РусијомАмерички Хамер је дечја играчка за руски Чачо (ФОТО, ВИДЕО)
Цукерберг је на конференцији за штампу био нападнут од стране новинара као "проруски" орјентисан, али је Цукерберг дао објашњења да Фејсбук не чини ништа у случају "украјинских објава", што није у складу са глобалном политиком Фејсбука. Он је истакао да ће Фејсбук и даље блокирати све објаве "укропатриота" којима се позива на насиље према Русима или шири мржња. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА