Најновије

МАКЕДОНЦИ ЦЕЛУ НОЋ НА НОГАМА: Идемо до краја! (ВИДЕО)

Велики број грађана Македоније провео је ноћ у шаторима испред зграде Владе где се јуче одржавао велики митинг опозиције.
Велики број грађана Македоније провео је ноћ у шаторима испред зграде Владе где се јуче одржавао велики митинг опозиције. (Фото: Јутјуб)

Велики број грађана Македоније провео је ноћ у шаторима испред зграде Владе где се јуче одржавао велики митинг опозиције. (Фото: Јутјуб)

Грађани су и даље изричити при ставу да се са овог места неће помаћи док премијер Никола Груевски не поднесе оставку. На улици су били студенти, професори, посланици, средњошколци, али и полиција која их је опкољавала, мада у знатно мањој мери него током митинга. Тони Николовски рекао је Танјугу да ће целу ноћ провести на овом месту. „Остаћу овде све док Груевски не поднесе оставку и ова Влада заувек оде са политичке сцене у Македонији. Дакле, само од њега зависи колико ћемо остати овде“. Упитан да ли ће људи наставити и следећих вечери да се окупљају у истом броју, он каже да су Македонци претрпели много под овом влашћу, те да су решени да остану до краја. „Много пута раније смо се повукли, али сада је народ решен да иде до краја“, рекао је он. Ленче Николовска каже да се нада да грађани неће камповати дуго, јер ће Груевски убрзо отићи. Она истиче да је његова смена извесна, поготово након објављивања бројних „бомби“ које је Заев презентовао јавности, а које су потпуно разоткриле Груевског. Потпредседница СДСМ Фросина Ременски, која је ноћас такође била испред зграде Владе рекла је да ова странка која је организатор митинга има програм за седам дана целодневног окупљања на овом месту. „Поставили смо плато, планирамо позоришне представе, разне дебате, бендове. Ми дакле имамо програм да држимо народ близу себе“, истакла је она. Ременски је ипак додала да се нада да седам дана окупљања неће бити потребно јер ће, изразила је уверење, Груевски до тада поднети оставку.
Прочитајте још:ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА ШТИТИ ЗЛОЧИН: Јанковић нема алиби!СТАРАЦ АНАТОЛИЈ: Када у Русији буде Цар онда ће Косово и сва Србија бити са нама! (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА