Најновије

Баханалије кинеског милионера: Направио свемирски брод по узору на своју омиљену серију (ВИДЕО)

ПЕКИНГКинескимилионерифан "Звезданих стаза" испунио је свој дугогодишњи сан и изградио седиште своје компаније по узору на свемирски бродЕнтерпрајз.</spa
Укључите ворп погон (Фото: Јутјуб)

Укључите ворп погон (Фото: Јутјуб)

Седиште конпаније "Нет Драгон Вебсофта" уисточном кинеском градуФуџоу,у обликусвемирског бродаизпопуларне серије, са познатимкружнимконтурама, премалокалним медијима коштала је 160 милиона долара ЛиуаТеђиана, власникасофтверске компаније. ЛуиТеђианнаводнооткупио праваза"Ентерпрајз"одЦБСтелевизије-творацапопуларногсеријала. Изградња је  завршена крајем прошле године, а почела је у октобру 2010. године. Из ЦБС-а наводе да су у почетку мислили да се ради о шали када се Луи јавио из Кине и затражио непходну документацију за дизајнирање и конструисање овог пројекта. Тек када су послали документацију запитали су се да ли је стварно озбиљан, будући да је било много сличних полушаја али никада реплике тог обима. Из компаније нису имали ништа против, будући да је Луи први који је затражио дозволу и купио права. Зграда садржи и друге карактеристике из чувеног свемирског брода, попут футуристичких клизних врата и реплике лифта, шарено осветљене ходнике, као и командни мост са кога се управља Ентерпрајзом. Дужина зграде износи 250 метара а ширина 70 и осим као туристичка атракција, служиће програмерима у овој компанији као свакодневна инспирација док креирају компјутерске игрице, наводи часопис Фортун.
Прочитајте још:Прича о самурају који је постао РусПА ВИ СНИМАЈТЕ НЕВРЕМЕ ТЕЛЕФОНОМ: Случајно снимила гром од ког може срце да вам стане! (ВИДЕО)
Извор: Фортун

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА