Најновије

ОДГОВОР УДОВИЧИЋА НА ОПТУЖБЕ ЗА МОБИНГ: Стаћу на пут малверзацијама у Министарству!

  Антикорупцијски тим ме је обавестио да су до сада наишли на много упитних конкурса за доделу средстава појединим организацијама, ненормалних трошкова и других примера ненаменског трошења буџетског новца.
Вања Удовичић (Фото: ЈуТјуб)

Вања Удовичић (Фото: ЈуТјуб)

Од када сам ступио на место министра добијао сам разне информације о малверзацијама и "буразерском" економијом која се дешава у Министарству и одмах сам оформио Антикорупцијски тим да испита све те појаве. Како је интерна истрага напредовала, тако су мени стизале поруке да спустим лопту и одустанем од таквих ствари. У свом животу радио сам све са 100 одсто снаге, исправно и никада не бих пристао да радим другачије - рекао је Удовичић. Према његовима речима решио је да истера случај до краја, без обзира на најављене нападе и претње које су ескалирале претходних дана, као и да Антикорупцијски тим приводи истрагу крају. Те поједине организације које троше десетине хиљада евра на такси услуге и килограме роштиља, који се наводно једу у 10 ујутро, нарушавају имиџ других организација које раде јако квалитетно и одговорно и са малим средствима постижу велике резултате - навео је министар. Он је изјавио да неће одустати од ове борбе докле год је министар и грађанин Србије. - Постоје сумње да су у томе активно учествовали и одговорни људи у Министарству. Тај тим се толико осилио у последње време да су њихове активности прешле границе земље. Након завршене истраге, о резултатима ћу обавестити надлежно тужилаштво и јавност - закључио је Удовичић.
Прочитајте још:ПРИЈАВЉЕН ЗА МОБИНГ: Вања Удовичић се иживљава над запосленима!ШЕШЕЉ: Као што сам победио Хашки трибунал, победићу и канцер
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА