Најновије

РУЖИЦА ХОЋЕ У ТРОЈКУ: Желим секс са Карлеушом и Тошићем!

Ружица Вељковић, бивша учесница "Парова" већ се хвалила како је пробала тројку са Тијаном Ајфон и Владом Мандићем, а сада у исту авантуру жели да се упусти са Јеленом Карлеушом и њеним супругом Душком Тошићем.
Ружица Вељковић (Фото: Јутјуб)

Ружица Вељковић (Фото: Јутјуб)

Ружица је истакла да је Душко мање привлачи од Јелене, али да не сумња да би и он могао да је задовољи. "Јелена је ватрена жена која је сигурно одлична у кревету. Мислим да не легне као крава ко многе жене, него се труди и даје максимално. Карлеуша и ја у дуету бисмо излуделе њеног Душка. Он делује мирно, питомо, али мислим да током секса потпуно подивља и да се претвара у алфа мужјака. Па не би Јелена с њим била толико дуго да је он само леп и згодан, сигурно је фантастичан је*ач", изјавила је Ружица за Информер. "Волим тројку, признајем. Мислим да је уживање само тада потпуно. Жена ти пружи нежност, задовољство, а онда те мушкарац одвали. Добијеш по гузи и не знаш где се налазиш. Такви као Душко су најопаснији. Смешкају се, мало причају, делују смотано, али кад те довате, не знаш шта те је снашло. Постају дивљи, доминантни, груби, праве мушкарчине. Па Јелена је признала да он воли када је је*е док је она у ципелама. Воли да осети добру штиклу, замисли само како би му било када бисмо му нас две биле на располагању", додаје Ружица. Старлета каже како жели само да им освежи брак, а не да отима мужа, те се уопште не брине Карлеушине реакције. "Ма Јелена је озбиљна жена, светских схватања. Она зна да је у свакој вези експериментисање пожељно. Што кажу наши људи: не може сваки дан да се једе пасуљ. Ма ни кавијар, досади ти. Зато је боље да му она пружи незаборавну секс авантуру него да по сплавовима јури неке курвештије. А и њој би било врхунски. Душко и ја бисмо се потрудили да буде на седмом небу. Никада не би заборавила такав оргазам", додаје Вељковићева. Како каже, Филип се неће наљутити на њу. "То су само фантазије, жеље. Још их нисам остварила. А и ако их остварим, треба да буде срећан због мене. Ако ме воли, треба да жели да мени буде лепо. Али ево, јавно обећавам, пружићу и њему једно такво задовољство. Наћи ћу неку девојку и направићемо лудницу.", завршава Ружица.
Прочитајте још:Нина се пита: Леко, шта радиш са вашарском играчицомРАСКИД: Ружица и Филип преживели ријалити, али им је стварни свет „дошао главе“
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА