Најновије

ЦРНО НАМ СЕ ПИШЕ: Хрват ће бити нови председник САД?!

Џон Ричард Касић је амерички политичар који "вуче корене" из наше суседне државе, Хрватске. Њему је отац био Чех, а мајка Хрватица, док је одгајан као прави католик у Пенсилванији. Међутим, оно што је још интересантније јесте да је решио да се кандидује за америчког председника 2016. године.
Џон Ричард Касић (Фото: Википедија)

Џон Ричард Касић (Фото: Википедија)

Џон је рођен у Пенсилванији у индустријском граду близу Питсбурга. Син је Хрватице Ане Вуковић и Чеха Џона Касића који су га одгајали као католика, међутим, он се удаљио од религије након што су му родитељи недужно страдали у саобраћајној несрећи. Још као младић, у својим студентским данима, написао је писмо Ричарду Никсону и тражио да се састане са њим. Писмо је било успешно достављено, а његов састанак уговорен за децембар те 1970. године. Од 1983. до 2001. године је био члан Представничког дома Конгреса за 12. конгресни округ државе Охајо. Девет година касније, 2010. године, изабаран је за гувернера државе Охајо. Радио је као инвестициони банкар у својству директора у канцеларији Лемана Бродерса у Колумису све до банкрота компаније 2008. године.
Прочитајте још:МРАЧНА ТАЈНА ТУРСКОГ ПРЕДСЕДНИКА: Ердоганова ћерка лечи терористе Исламске државе!ЈЕДИНО РУСИ ТО МОГУ: Нуклеарно оружје Русије довољно да уништи САД!Руски десничар кога је Србија испоручила Москви осуђен за тешка кривична дела
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА