Најновије

МРАЧНА ТАЈНА ТУРСКОГ ПРЕДСЕДНИКА: Ердоганова ћерка лечи терористе Исламске државе!

АНКАРА - Ћерка турског председника Реџепа Тајипа Ердогана Сумеје Ердоган (30) у тајној војној болници у граду Санлиурфа, недалеко од сиријске границе, лечи рањене терористе Исламске државе (ИС), које с ратишта из Сирије свакодневно допремају камиони под заставом Турске.
Реџеп Тајип Ердоган (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Реџеп Тајип Ердоган (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Застрашујући наводи о сарадњи те земље и најкрволочнијих екстремиста данашњице обелодањени су само дан након што се терористкиња (18), следбеница ИС, бомбом разнела у турском граду Суручу и убила 31 особу. Такође, након најновијег масакра портал Масдар њуз подсећа и да председник Ердоган већ дуго покушава да прикрије везе свог сина Некметина Билала Ердогана с екстремистима. Билал, наводно, помаже ИС да препродају нафту покрадену у Ираку, на чему зарађује право богатство. О везама Ердоганове ћерке Сумеје и терориста прва је скупила храбрости да проговори медицинска сестра (34) из Истанбула, мајка двоје малолетне деце, која из страха од одмазде није смела да каже своје име. Како је открила, она је једно време радила у војно-медицинској установи у граду Санлиурфа и сведочила о томе да се у њу свакодневно допремају рањени екстремисти. - Наш задатак је био да припремимо болничке собе и сале за операције. Добијала сам плату од 7.500 долара, али тамо нису били свесни које сам ја религије. Ја припадам Алавитима, а њих шиитски муслимани у Турској не прихватају. Због тога сам била у константном страху и нисам смела ничим да се истичем, нити коментаришем то што се догађа у болници. Иако је влада у Анкари одувек тврдила да се бори против екстремиста, она је и те како имала велики утицај на збивања у Сирији - оптужила је медицинска сестра. Што се тиче Билала, он у Турској важи за успешног пословног човека који у власништву има неколико компанија. Главни бизнис повезан му је с трговином нафтом. "Турска преко Ердогановог сина илегално купује нафту од екстремиста ИС и продаје је азијским земљама", пише Масдар њуз. Иначе, Ердоган је неколико пута оптуживан да је склопио тајни савез са екстремистима ИС да не нападају његову земљу. Међутим, верује се да је напад у Суручу изазван јер су екстремисти били разочарани чињеницом што се држављани Турске организују да крену у обнову сиријског града Кобанеа, на око 10 км од Суруча.
Прочитајте још:ПОЗАДИНА ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ: Америка користи џихадизам за дестабилизацију Русије!САМО ОШТРО: Потенцијалне џихадисте затварати у логоре као нацисте
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА