Најновије

БИЋЕ ЗАНИМЉИВО: Вучић и Рама у ТВ дуелу

Премијери Србије и Албаније Александар Вучић и Еди Рама суочиће ставове у шездесетоминутној емисији регионалне ТВ продукције "Окружење".
Вучић и Рама (Фото: Јутјуб)

Вучић и Рама (Фото: Јутјуб)

Емисија ће бити снимљена у Бечу током Друге конференције о Западном Балкану 27. августа, навела је ова продукција на свом сајту. ТВ дуел биће приказан на телевизијама у пет држава. На РТС-у биће емитован 31. августа. У емисији ће учествовати и генерални секретар Савета за регионалну сарадњу Горан Свилановић. Самит у Бечу је део Берлинске иницијативе коју је прошле године установила Ангела Меркел, канцеларка Савезне Републике Немачке. Делегације свих земаља Западног Балкана, као и Аустрије, Немачке и Европске уније, разговараће 27. августа о проблемима и изазовима пред којима се налазе земље региона. Овога пута, посебна пажња биће посвећена пројектима у области енергетике, саобраћаја, науке и образовања, а биће говора и о прошлогодишњој иницијативи за формирање Уније младих Западног Балкана.
Прочитајте још:ИВИЦА ДАЧИЋ: Хрвати су срамота за ЕвропуЧУДО НЕВИЂЕНО: На челу специјалног суда за ОВК – Американац!ДИПЛОМАТЕ СТИЖУ: Лавров, Кери и Штајнмајер долазе у Београд
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА