Најновије

"El Pais": До 2020. године Русија осваја Европу, а САД добија Мексико

ШПАНИЈА - Шпански лист "El Pais" је објавио аналитичку студију под насловом "Август 2020" у којој, на поприлично ироничан начин, приказује могући развој догађаја у свету.
El Pais (Фото: radiorebel.cu)

El Pais (Фото: radiorebel.cu)

Растући популизам ће довести до нових конфликата широм света, пише овај лист и истиче да ће Доналд Трамп постати председник САД-а и 2020. године напасти Мексико. Подсећамо, Трамп се противи властима Мексика, како каже, због негативне политике коју спроводе наспрам САД. На првом месту, Трамп критикује имиграцију за коју тврди да се спроводи плански тако што Мексико шаље "шљам из Мексика" у САД. "Они нам шаљу људе који имају проблем са дрогом, криминалом..." - тврди Трамп, републикански кандидат на предстојећим председничким изборима у САД-у. У Европи ће да дође до потпуног друштвеног хаоса, те негодовања због политике САД-а, прогнозира шпански лист. Шпански премијер ће позвати колеге да ЕУ уведе санкције према САД-у, а премијер Грчке ће потписати указ којим се наређује ваздушним силама Грчке да бомбардују Вашингтон, Светску банку, ММФ и Белу кућу, шаљиво пише "El Pais". Европа ће да дочека тренутак када ће Владимир Путин, руски председник, обавестити јавност да су Русија и САД постигли историјски договор.
Прочитајте још:Руски генерал Лентсов одбрусио Генералштабу Украјине: Учите географију (ВИДЕО)Трамп открио како ће Кина уништити Америку!ОТКРИВАМО: Овај кандидат ће бити нови председник Америке!
"САД могу да раде у Латинској Америци шта год хоће, а Русија у Европи." - објасниће Путин договор Москве и Вашингтона. Путин ће прокламовати нову идеологију која ће гласити: "Совјетски Савез по свом европском континенту... До Атлантика!" - стоји у шаљивој анализи "Август 2020" коју је објавио утицајни шпански лист. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА