Најновије

НИЈЕ НОРМАЛАН: Опет направио скандал! Трамп се фотографисао поред бебе којој су усмрћени родитељи, али оно што је урадио... (ФОТО)

Амерички председник Доналд Трамп посетио је Универзитетски медицински центар у ком се лече рањене жртве масакра у Ел Пасу и том приликом се поштено обрукао.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Осуде јавности уследиле су након што је објављена фотографија с бебом која је у нападу изгубила оба родитеља.

Наиме, Меланија Трамп је на службеној страници прве даме објавила неколико фотографија међу којима је и једна на којој она држи бебу док Трамп поред ње стоји с уздигнутим палцем. Бројни амерички медији, али и грађани, питали су - чему палац горе?

И на друштвеним мрежама многи су због те фотографије нападали брачни пар Трамп.

"Обоје се на фотографији с бебом која је у масакру остала без родитеља смеше. И прва дама и председник Трамп. Председникова необично шаљива поза је бизаран контраст трагедији која се догодила", пише Хаф Пост.

Си-Ен-Ен је објавио текст с насловом "Ово није нормалан људски одговор".

"Да имате имало емпатије, разумели бисте колико је ово ужасно", написао је неко испод Меланијиног твита.

Међутим, бебин ујак се не слаже се са таквим коментарима. "Желим да знате да ми подржавамо Трампа. И мој брат га је подржавао", рекао је.

Портпаролка Беле куће Стефани Гришам рекла је да су се председник и прва дама Меланија Трамп сусрели с неколико жртава у болници, као и са онима који су отпуштени и да су се том приликом захвалили медицинском особљу на труду.

"Била је то топла и дивна посета", написао је Трамп на Твитеру.

Родитељи малог Пола, Џордан и Андре Анчондо, изгубили су живот у масакру док су штитили дете. Пол је у нападу задобио повреде прстију, јер је његова мајка пала на њега када ју је нападач упуцао.

"Џордан је штитила свог двомесечног сина када је упуцана, спасила је његов живот, али је жртвовала себе. Андре је убијен кад је скочио испред своје жене покушавајући да јој спаси живот", описао је Си-Ен-Ен несрећан догађај.

Прочитајте ОВДЕ ко то држи Трампа у шаци.

Извор: Index. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА