Најновије

Tражи се увођење ванредног стања у Србији

АРАНЂЕЛОВАЦ - Безбедоносна ситуација у којој се налази Србија због све већег прилива имиграната је више него алармантна и узбуњујућа, саопштио је данас Српски народни покрет Наши.
Покрет Наши (Фото: nasisrbija.org)

Покрет Наши (Фото: nasisrbija.org)

- На хиљаде људи се налази на границама Србије, који су спремни на све како би ушли у њу, не либећи се  да употребе и насиље као што је виђено у Македонији. Границе ЕУ се полако затварају за сва лица која се воде као имигранти, и полако се усмеравају ка земљама Балкана, посебно према Србији. Најава власти да ће почети изградњу трајних центара за смештај је више  него узнемирујућа и безбедоносно опасна, посебно ако се узме у обзир да међу имигрантима има и велики број лица која су учествовала у ратним дејствима и борбама - саопштио је овај Покрет. Они су затражили хитно увођење ванредног стања, затварање граница за имигранте, и доношење хитног закона о забрани задржавања у Србији.
Прочитајте још:ОПШТА ТУЧА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Избоден мигрант, полиција трага за нападачем!EВО ОРИГИНАЛНОГ ПРЕДЛОГА: Организујте превоз aзилантима од Прешева до границе са ЕУ
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА