Најновије

БРУТАЛНИ ОДГОВОР: Муслију да ли стварно хоћеш иста права као Оливер Ивановић?

ПРЕШЕВО  - Иако још увек нема реакције државних органа на провокацију председника Националног савета Албанаца Јонуза Муслијуа, који је запретио да ће се тзв. "прешевска долина" припојити Косову уколико Срби у покрајини добију Заједницу српских општина, реаговала је Српска лига.
Јонуз Муслију - јeдном терориста... (Фото: ina-online.net)

Јонуз Муслију - јeдном терориста... (Фото: ina-online.net)

- Српска лига упозорава Јонуза Муслијуа и друге сличне њему, да пре него што проговоре о реципроцитету са Србима са Космета, размисле да ли заиста желе, да им основна животна права буду ускраћена као што су данас господину Оливеру Ивановићу и другим Србима на територији те лажне државе - поручују из Српске лиге. СЛ  изразила је забринутост због недавних изјава Муслијуа, ветерана ОВК и лидера Националног савета Албанаца и затражила реакцију државних органа. - Српска лига позива надлежне на што хитнију реакцију. Напомињемо да је Муслију ветаран ОВК и бивши комесар ОВПМБ, oдносно да је реч о лицу којем терористичке активности нису стране - кажу у овој странци.
Прочитајте још:ХАОС У НАЈАВИ: Наши и Образ праве протест због азиланата(ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ) Командант Абхаз: Срби, ваша подршка нам значи!(ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ) Командант Абхаз: Срби, ваша подршка нам значи!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА