Најновије

Продукција Хепи телевизије решила да одложи финале, па изнервирала учеснике

Најава да ће се завршити серијал „Хотел Малдиви“, изазвала је салву позива гледалаца Хепи телевизије, па је продукција, ипак, решила да настави овај ријалити на отвореном.
Малдиви (Фото: Јутјуб)

Малдиви (Фото: Јутјуб)

Ипак, главна награда је још једном смањена, па је тренутно – 20.000 евра. Због непоштовања правилника ријалитија, главна награда је пре два дана смањена за читавих 30.000 и са 70 хиљада евра, колико је износила, пала на 40.000. Учесници серијала „Хотел Малдиви“, револтирани због умањења награде, наставили су са кршењем правила још драстичније: скидали су бубице, непажљиво улазили с бубицама у базен, бацали кечап, брашно, поломили столице. Продукција их је опоменула и да се не приближавају превише лед екранима, јер коштају читаво богатство, али су се и то оглушили, па Живан Јанићијевић Бурек умало није срушио лед у кухињи. Због овог понашања, награда је смањена за још 20.000, па се сад такмиче за главну награду 50.000 евра нижу од најављене на почетку серијала. - Уколико се поправе, постану занимљиви и не штете у серијалу, награда ће можда бити подигнута и више од 70.000 евра – пренеле су близнакиње Миљана и Невена Арсић наводе продукције учесницима ријалитија на Хепи телевизији.
Прочитајте још:РАДИЋЕ ФАРМЕРИ ВИШЕ ОД ХИЉАДУ СКЛЕКОВА: Кристијан већ направио шоу, а овако је насмејао публику (ВИДЕО)Стевићка открива: Снуп Дог је научио једну српску реч!
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА