Најновије

Ако се у стварном животу понашате као на Фејсбуку онда може да вам се деси ово!

Друштвене мреже су постале свакодневица свих нас и нема скоро ниједне особе која нема свој профил на једној од многобројних друштвених мрежа. Не прође дан, а да не отворимо Фејсбук и не окачимо бар једну слику или не коментаришемо своја осећања.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Нове пијатеље сада стичемо путем интернета, јер немамо времена да изађемо у шетњу, одемо на кафу, прошетамо ван града. Друштвеном мрежом је почео да кружи текст непознатог аутора о томе шта ће се десити ако се почнемо у стварном животу понашати као на Фејсбуку. "Покушавам да пронађем пријатеље мимо Фејсбука на исти начин како што то радим и путем друштвене мреже. Стога сам сваки дан ишла улицом и пролазницима говорила шта сам јела, како се осећам у том тренутку, шта сам радила ноћ пре, шта планирам да радим и с ким... Показивала сам им слике породице, пса, слике моје баште, како заливам травњак, како стојим испред знаменитости и како возим градом, ручам, све ствари које раде сви сваког дана на Фејсбуку. Такође сам прислушкивала њихове разговоре и говорила им да ми се свиђају. И, схватила сам да је и у стварном животу потпуно исто као и на Фејсбуку. Већ имам четворо људи који ме прате - два полицајца, приватни детектив и психијатар.
Прочитајте још:Кренула да се скида, а оно што је уследило сигурно ће вас насмејати до суза (ВИДЕО)СА СЕВЕРНОМ КОРЕЈОМ НЕМА ШАЛЕ: Или ипак има? (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА