Најновије

ШЕФ НАТО ДИПЛОМАТИЈЕ: Русија ратује против целог света!

КИЈЕВ - Страна која ратује је Русија и она ратује против целог света, каже шеф за јавну дипломатију НАТО алијансе, Герлинда Нихус, у интервјуу за украјински лист "Европска правда".
Герлинда Нихус (Фото: ЈуТјуб)

Герлинда Нихус (Фото: ЈуТјуб)

У току је информациони рат који је отпочела Русија, каже она. "Русија се наоружала информацијама, она активно пласира дезинформације у вези квалитета оружја, али и о томе ко је на којој страни у конфликтима. Очигледно је то да Русија води рат и против Украјине, и против НАТО алијансе, и против целог света." - каже Нихусова. "НАТО не одговара пропагандом на пропаганду. Иако се руска пропаганда показала веома ефикасном, критички однос наспрам Русије је у порасту." - каже прва жена НАТО дипломатије. "У мојој земљи, у Немачкој, преко 70% људи има негативан однос наспрам Русије и њеног лидера Владимира Путина." - каже Нихусова и додаје да огромна подршка коју Путин ужива у самој Русији представља "доста сложен проблем". "Допрети до рускојезичног становништва, посебно оног дела који живи у Русији, веома је тешко. Међутим, ми дајемо све од себе." - каже Нихусова.
Прочитајте још:САДА СУ СЕ СЕТИЛИ: Сиријци тврде да им је боље било под АсадомРАНГ ЛИСТА НАЈСНАЖНИЈИХ АРМИЈА НА СВЕТУ: САД на првом месту, а Хрватска испред Србије чак за девет места!
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА