Најновије

Погледајте како данас изгледа Соња из филма "Видимо се у читуљи" (ФОТО)

Жеља јој је била да буде фотомодел и да је сви знају, а са само 15 година била је у филму о порасту криминала у Србији "Видимо се у читуљи".
Хоћу да ме увек сви виђају и знају (Фото: Јутјуб)

Хоћу да ме увек сви виђају и знају (Фото: Јутјуб)

Соња Лазетић данас ужива у сигурној породичној луци са бившим фудбалером Николом Лазетићем. Међутим, њен живот није одувек био тако миран. Соња је позната по "улози" у филму о криминалцима у Србији који су владали подземљем 90-их година, попут Жељка Ражнатовића Аркана, Кристијана Голубовића, Кнелета, Михајла Дивца, Банета Гребенаревића и Горана Вуковића. Тада 15-годишња Соња је имала веома провокативан изглед, али и понашање нетипично за једну тинејџерку. Причала је о животу на високој нози и томе како жели да постане познати фотомодел. - Хоћу да будем фотомодел. Сви се појаве на пет минута и опет потону. Ја хоћу увек да будем на површини. Хоћу да ме увек сви виђају и знају - унела се Соња у причу. Иначе, Соња из брака са контроверзним бизнисменом Гораном Марићем Маретом, убијеним пре неколико година на Авали, има две ћерке и сина. Такође је доспела и у новинске ступце када је 2001. године са Еленом Карић осуђена на осам месеци затвора, условно две године, због поседовања веће количине оружја великог калибра. Данас се бави угоститељством. Подсетите како је изгледала и на који начин је причала у видеу од 5:07. А данас изгледа овако:
?❤️ A photo posted by Maki Lazetic ? (@makilazetic) on

☀️❤️ #love #Belgrade

A photo posted by Maki Lazetic ? (@makilazetic) on

Прочитајте још:КРИСТИЈАН МАСИРАО ГОЛУ СТАНИЈУ: Јесам ли потрефио ерогену зону? (ФОТО)БРАК У КРИЗИ: Змај би сад женио Аву Карабатић!
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА