Најновије

Ово није дијета. Ово је здрав режим исхране који топи килограме

Радите на губљењу килограма? Сигурно желите брзе резлтате. Заборавите на дијете које вас терају да се изгладњујете и препустите се здравом режиму.
Не прескачите оброке. (Фото: pixabay.com)

Не прескачите оброке. (Фото: pixabay.com)

- Можете изгубити килограм недељно само уз помоћ здраве дијете и доста тренинга - рекла је др Кејтлин Талмаџ. Како да изгубите килограме брзо? Ако смањите дневни унос калорија за 500, за недељу дана можете да смршате килограм. У колико желите да изгубите килограме брже, мораћете да тренирате више. На пример, ако уносите 1.200 до 1.500 калорија дневно, (што је минимум испод којег никако не смете да идете), а тренирате један сат у току дана, можете да изгубите до три килограма прве недеље. Важно је само не смањивати калорије одједном и нагло, то може да буде опасно по ваше здравље. Ограничавање уноса соли такође смањује килажу, али оно више избацује течности накупљене у организму, него масти. - Када регулишете соли, регулишете воду у организму, која може да вам смањи и до два килограма када почнете са дијетом - рекао је Мајкл Денсинџер, доктор. Постоји режим исхране који овај доктор препоручује. За брзо скидање килограма, само поштујте одређена правила, која су јако једноставна. Без изгладњивања и исхраном ћете успети за месец дана да скинете до пет килограма на здрав начин. Фокусирајте се на поврће, воће, беланца, сојине производе, пилетину, рибу и немасне млечне производе. Ево неких савета које је Дон Џексон Блетнер, аутор „The Flexaitarian Diet“-а препоручио. - Једите поврће да бисте осећали ситост. - Пијте доста воде. - Избаците храну која вас изазива да једете. - Будите заузети - не желите да једете само зато што вам је досадно. - Једите само из тањира, док седите за трпезаријским столом. - Не прескачите оброке. Ако водите дневник исхране и записујете све што поједете, можете да обратите пажњу на то колико калорија дневно уносите. И водите рачуна да свако смањење уноса калорија које мање од препорученог (1.200 калорија) може да доведе до озбиљних здравствених проблема.
Прочитајте још:КАД КИЛОГРАМИ НЕЋЕ ДА ОДУ: Ово је знак да сте на лошој дијетиЏејми Оливер саветује како да смршате уз укусну храну
Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА