Најновије

МРАЧНЕ ТАЈНЕ ЛЕПОМИРА БАКИЋА: Откривена преписка са трансексуалцем а онда пале и претње! (ФОТО)

Лепомир Бакић који се тренутно налази у ријалитију "Фарма" где је привукао велику пажњу, све ће изненадити преписком са трансексуалном певачицом Наташом Мазом.
Лепомир Бакић (Фото: Фејсбук)

Лепомир Бакић (Фото: Фејсбук)

Наташа је рођена као мушкарац Небојша Корнеско и пре 8 година је одлучила да промени пол и постане женско. Како тврди, Маза је револтирана Лепомировим моралисању на "Фарми" и због тога је одлучила да открије истину јавности и покаже преписку са њим где јој се он удвара, обасипа комплиментима али и жели да имају секс. "Ако неко у свом представљању каже да хоће да “брани част и углед српске породице”, онда би таква особа требала у складу са тим и да се понаша! Наиме тај исти Лепомир Бакић ме је годинама уназад спопадао и слао поруке експлицитне садржине, чак и нудио новац за секс! У почетку ми је то било симпатично и понекад сам се шалила са њим али како је време одмицало почело је да ми смета, нарочито оног тренутка када сам сазнала да је он љубитељ транс особа и да је користио услуге свих познатих транс дама у граду. О његовим спортским успесима а и о физичком изгледу имам само речи хвале", рекла је Маза и приложила доказе, тачније поруке које су размењивали. Међутим, Наташа се није зауставила те је на Фејсбук профилу објавила да је након овога добила претње од Лепомировог ПР-а и да ће вероватно да од свега тога састави тужбу. У изјаву за Правду Маза каже да је Лепомир "прогони" од 2013. године. - Моја преписка са Лепомиром траје од 2013 године, што се јасно види у порукама, па до пар недеља пре његовог уласка на Фарму. Наравно све се сводило на секс. Било је ту разних ствари од "размазивања" до " одвалио бих те јако" па чак и до понуда да тако нешто плати - објашњава Маза. Маза тврди да је добила претње након изнишења преписке са Лепомиром у јавност. - После свега добијам незапамћене претње од његовог ПР-а и гомилу увреда , само зато што сам изнела истину или зато што дотичном ПР-у нисам хтела да платим рекламу на његовом порталу, да купим његове хаљине и да платим да мени ради ПР - тврди Маза. [caption id="attachment_505871" align="aligncenter" width="650"](Фото: Фејсбук) (Фото: Фејсбук)[/caption]
Прочитајте још:Ово је отац Кристијана Голубовића: Њихова потресна животна прича је невероватна (ФОТО)КРИСТИЈАН ЗАПРЕТИО ЛЕПОМИРУ: Не можемо да се бијемо, само могу да те бијем (ВИДЕО)
Извор: Курир, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА