Најновије

Доналду Трампу забрањују улазак у Велику Британију

ЛOНДOН - У британском парламенту биће одржана дебата о петициjи у коjоj се позива на забрану уласка у Британиjу фаворита за кандидатуру Републиканске странке на предстоjећим председничким изборима у СAД Доналда Tрампа због његових контроверзних изjава о муслиманима, као и петициjи коjа тражи супротно.
Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Доњи дом парламента саопштио jе данас да ће њихови посланици о предлогу забране уласка Tрампу у земљу расправљати на седници 18. jануара, пренели су амерички медиjи. Више од пола милиона људи потписало jе онлаjн петициjу коjом се захтева забрана уласка у Британиjу за Tрампа, а била jе покренута након што jе он прошлог месеца предложио привремену забрану уласка у СAД муслиманима. Са друге стране, петициjу коjа тражи да се Tрампу не забрањуjе улазак у Британиjу jе потписало око 40.000 људи. Према законима Велике Британиjе, о свакоj петициjи коjа добиjе више од 100.000 потписа се у парламенту организуjе дебата, чиjи закључци нису обавезуjући. Британски премиjер Деjвид Kамерон jе осудио изjаве Tрампа, називаjући их "глупима и погрешнима", али су он и други британски званичници рекли и да не подржаваjу предлог да се америчком милиjардеру забрани улазак у земљу. Tрамп jе власник jедног голф терена у Шкотскоj.
Прочитајте још:НИЈЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ, НЕГО: Америка између Русије и Европске Уније!ЏИХАДИСТА ЛОЖАНА: Истрчао је као Рамбо, а кукао к’о девојчица! (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА