Најновије

Сиријска војска ослобађа војну базу код Алепа

Сиријскa војска покренула је велику офанзиву како би уништила позиције ИД у селима које се налазе поред ваздухопловне војне базе Квеирис у провинцији Алеп, јавља иранска новинска агенција Фарс.
Сиријска војска (Фото: РИА Новости)

Сиријска војска (Фото: РИА Новости)

Извор из војске рекао је агенцији да је особођено село Нејарах и да је том приликом убијено на десетине терориста и уништена њихова војна опрема. Сиријске снаге су гранатирале положаје побуњеника и у другим селима која се налазе у близини базе. Уз помоћ руских борбених авиона, сиријска војска спроводи велику офанзиву како би повратила војну базу која се месецима налази под опсадом милитаната. Сиријске снаге убиле су на десетине милитаната у селима која се налазе источно сирисјке престонице. Они су такође гранатирали складишта муниције у Матар ел Најрабу и руте снабдевања у граду Ханасеру. Сиријска војска, такође, спроводи операције и у још неколико села које се налазе западно од Алепа.
Прочитајте још:Изненада преминуо главни Путинов обавештајац Игор СергунПРЕУЗЕТИ ХАИТИ, ПОЈАЧАТИ ТАЛАС МИГРАЦИЈЕ, УНИШТИТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ… Ово је Сорошев план за 2016!Путинова Арктичка бригада опремљена специјалним возилима: Ево шта су све добилиПЕТОРИЦИ ПО МЕТАК У ЧЕЛО: Џихадисти брутално прете Великој Британији
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА