Најновије

Вучић: Програм стао у две речи "Вучићу, педеру!"

БEOГРAД - Премиjер Србиjе и лидер Српске напредне странке (СНС) Aлександар Вучић изjавио jе да jе функционер Социjалистичке партиjе Србиjе (СПС) Бранко Ружић своjим увредама на његов рачун увредио сопствену странку, као и да нико из СПС ниjе тражио да не буде хапшења људи из њихових редова.
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

"Ружић jе оним што jе радио вређао своjу политичку партиjу", поручио jе Вучић на конференциjи за штампу после састанка челника СНС и коалициjе СПС-ПУПС-JС, одговараjући на питање новинара да ли jе прешао преко увреда Бранка Ружића. Oн jе додао да jе то унутрашња ствар те странке, иако зна да би неки били одушевљени да му одговори, те би се то поjавило на РTС-у и другим телевизиjама. Вучић jе истакао да грађани препознаjу када се нечиjа политика своди само на jезик увреда, без аргументациjе и озбиљне политике и да он увредама да одговара неће. Oн jе казао да ниjе нарочито фасциниран и уплашен увредама и додао да ће следећи пут, кад се неко буде окупљао испред зграде владе да протестуjе, и сам "почети да виче са њима", а неће им само махати с прозора. На питање да ли jе СПС тражио од њега да се не хапсе чланови те странке, Вучић jе казао да то нико ниjе тражио, али и да не би имало сврхе jер се о таквим стварима са њим и надлежним органима уопште не разговара. "O томе не разговарамо. Више чланова СПС и СНС jе приведено у последњоj акциjи и о томе нико не сме ни да помисли да разговара", поручио jе он. Упитан да ли после данашњих разговора са СПС више неће бити размене тешких речи између функционера социjалиста и напредњака, Вучић jе одговорио да га унутарстраначке игре не занимаjу, а да не може да разуме какве симпатиjе неко добиjа када му jе кључни аргумент и наjважниjи део политичког програма стао у две речи "Вучићу педеру".
Прочитајте још:ДА ЛИ ЈЕ ОВО НИЗАК УДАРАЦ: Живковић осуо на Твитеру по Вулину и Малом!Вучић после састанка са Дачићем: Не бих волео изборе, али…
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА