Најновије

НЕМАТЕ ПОВЕРЕЊА У ПАРТНЕРА ИЛИ ПРИЈАТЕЉЕ? Уз овај трик на Фејсбуку увек можете знати где се налазе

Интернет је дивна ствар - пружа нам могућност да комуницирамо са људима широм света које без њега никада не бисмо имали прилике да упознамо. Ипак, управо зато што нам пружа толике могућности, на интернету се крију и многе опасности.
Фејсбук (Фото: pixabay.com)

Фејсбук (Фото: pixabay.com)

една, и најчешћа од њих је лажно представљање. Због тога вам доносимо методу уз помоћ које врло једноставно можете одредити да ли ваш саговорник говори истину о томе где се заиста налази. Како прености  TechViral.com, користећи командну линију можете доћи до ИП адресе особе са којом се тренутно дописујете на Фејсбуку, и то на следећи начин: -Почните да се дописујете са особом чију локацију желите да сазнате. -Притисните Win+R тастере на тастатури. -Укуцајте cmd, притисните ентер. -У прозор са командним линијама укуцајте netstat –an и притисните ентер. -Запишите ИП адресу која се појавила. Након што сте то урадили, преостаје вам само да скенирате ИП адресу коју сте добили, а то можете урадити на ОВОМ сајту.
Прочитајте још:ЗА ВАШЕ ДОБРО: Ове апликације одмах обришите са телефонаПроближава се крај ере паметних телефона, ево шта следиРАЗВОЈ ТЕХНОЛОГИЈЕ: Апликација која треба да смањи број смрти на порођају (ВИДЕО)
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА