Најновије

НОВИ КИКС ПАРТИЗАНА: Црно-бели „ишчупали“ бод под Багдалом

Динамичан дуел и реми Напретка и Партизана – 3:3.

Фудбалери Партизана и Напретка одиграли су данас у Крушевцу нерешено 3:3, у мечу 34. кола Супер лига Србије, односно 4. кола плеј-офа.

Стрелци за Партизан били су Александар Филиповић у шестом, Алекса Јанковић у 80. и Никола Стевановић (аугогол) у 89. минуту.

Голове за Напредак постигли су Андрија Мајдевац у 19. и 51. и Небојша Бастајић у 26. минуту.

Ово је била шеста везана утакмица у којој Партизан није уписао победу.

Партизан је други на табели са 71 бодом, два више од ТСЦ-а, који је данас на свом терену победио Раднички 1923 са 4:3. Напредак је на осмом месту са 40 поена.

Прву велику прилику Партизан је имао у трећем минуту. Након повратне лопте Калулуа, шутирао је Николић из добре позиције, али поред гола.

Четири минута касније Партизан је стигао до предности. Антић је извео корнер са десне стране, а Филиповић је са прве стативе главом проследио лопту у даљи угао.

У 11. минуту Напредак је имао велику прилику за изједначење. Мајдевац је неометан шутирао са пет метара од гола, али је лоше захватио лопту која је завршила поред гола.

У наредном нападу Стојковић је изашао сам испред Савића, али је голман Напретка одлично реаговао и сачувао своју мрежу.

Напредак је изједначио у 18. минуту. Мајдевац је након центаршута са десне стране, лепо шутирао главом у даљи угао гола Јовановића.

Домаћин је до преокрета стигао у 26. минуту лепим ударцем Бастајића са ивице шеснаестерца.

Партизан је до краја полувремена имао три прилике за изједначење, али Натхо, Калулу и Николић нису успели да искористе шансе у којима су се нашли.

Црно-бели су и другом полувремену наставили са офанзивном игром, одличну прилику је пропустио Филиповић, а након контра напада Мајдевац је у 51. минуту прецизним ударцем са око 20 метара донео два гола предности Напредку.

Северина је могао да смањи предност домаћина у 57. минуту, али је његов ударац зауставила статива, четири минута касније и Гох је имао велику шансу, али је Савић одлично интервенисао.

У 74. минуту велику прилику је имао и Захид, Николић му је спустио лопту, а Захид је са неколико метара покушао да лобује Савића, а лопта је отишла преко гола.

Партизан је смањио предност у 80. минута. Јанковић, који је у играо ушао неколико минута раније, је ударцем са ивице шеснаестерца постигао свој први гол у дресу Партизана.

Црно-бели су до изједначења стигли у 89. минуту. Баждар је уптио повратни пас, Захид је шутирао, штопер домаћих Никола Стевановић неспретно је реаговао и поставио коначних 3:3.

У наредном колу, Партизан ће дочекати лучанску Младост, док ће Напредак гостовати Војводини.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА