Најновије

ДОДИК: Немојте сваки издајнички акт правдати бајкама о борби против криминала и корупције

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се издајнички акти Савеза за промене не могу правдати бајкама о борби против криминала и корупције.
Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Замољен да прокоменатрише  саопштење Савеза за промене у којем се наводи да председник Српске и за време Божића и Дана Републике наставља да дели српски народ и Републику Српску, уместо да „буде ујединитељ и да ради у интересу јачања Републике Српске”, Додик је рекао да они који су безочно преварили своје бираче и свој народ, „иза кога се и данас кукавички крију”, као и они који нису трговали само са оним што им још није стављено на сто немају право да држе лекције о моралу, нити да се позивају на празничне дане. „Није бруталност рећи да су преварили свој народ причајући једно пред изборе, а радећи нешто друго након избора. То је искреност коју сви, а посебно председник Републике Српске, дугујемо овом народу”, нагласио је Додик. Он је оценио да „саопштење које су данас опет кукавички потписали сви, јер кукавице у јатима лете, говори да они немају представу шта народ у Републици Српској мисли и како гледа на то шта они раде”. „Не могу вечно сваки издајнички акт правдати бајкама о борби против криминала и корупције. Не могу грађанима Републике Српске објаснити да њихово ,ускоро’ траје равно 10 година, колико најављују обрачун са људима из власти за наводне афере које су управо они произвели у својим фабрикама лажи”, истакао је председник Српске. „Ви сте, господо из такозваног Савеза за промене, прочитана прича и што се пре с тим суочите растеретићете јавну сцену овако бескорисних и бесмислних саопштења која свако мало ,штанцате’ из Сарајева. Ово данашње је вероватно у функцији извињења Бакиру Изетбеговићу што сте дошли на обележавање Дана Републике”, поручио је Додик представницима Савеза за промене.
Прочитајте још:Соња Бисерко: Вучић присилио Додика да одустане од референдумаДодик: Нема компромиса између два политичка блока у РС
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА